Gezien & verzorgd

Over Dorien

“Dat ik mijn eigen salon zou runnen had ik nooit gedacht, maar inmiddels zijn alle puzzelstukjes op z’n plaats gevallen. Op school was ik altijd al geïnteresseerd in het menselijk lichaam en enige tijd dacht ik dat ik in de zorg zou gaan werken. Uiteindelijk koos ik voor de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste en raakte ik gefascineerd door de huid en alles wat met beauty te maken heeft. Inmiddels is het 11 jaar geleden dat ik mijn salon opende en beleef ik nog elke dag veel plezier aan mijn vak. Daarnaast vind ik het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Ieder jaar volg ik verschillende trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. De meeste voldoening haal ik uit het geven van een complete en unieke beleving. Door de persoonlijke aandacht voel jij je snel op je gemak en verlaat je Schoonheidssalon Aphrodite met vernieuwde energie én een stralende huid.”

Tijdlijn Dorien

2012

1 juni 2012 vierde ik de opening van mijn salon bij mijn ouders aan huis.

2016

8 november 2016 vierde ik de opening van mijn salon op de nieuwe locatie. Omdat ik op mezelf ging wonen, verhuisde de salon met mij mee.

2018

Ik ging samenwonen met mijn huidige man, hierdoor verhuisde de salon naar de huidige locatie.

Afspraak maken

2019

Na de geboorte van onze dochter ben ik volledig in de salon gaan werken en zijn de openingstijden van Schoonheidssalon Aphrodite uitgebreid.

De huid fascineert mij al jaren. In een altijd bewegend vakgebied vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, zodat ik de beste resultaten kan behalen voor mijn klanten. 

Mijn visie

Daarnaast geloof ik dat schoonheid ook van binnenuit komt en vind ik het belangrijk om een totale beleving te creëren. Een plek waar jij je gedachten even uit kan zetten en ultieme ontspanning kunt ervaren. Hoe beter jij in je vel zit, hoe meer je dit ook uitstraalt. Huidverzorging gaat dus verder dan alleen het aanbrengen van een crème of masker. Bij Schoonheidssalon Aphrodite probeer ik een sfeer te creëren die ervoor zorgt dat jij je direct op je gemakt voelt. Je hoeft even helemaal niets, behalve te genieten van een momentje dat helemaal van jou is. Een behandeling wordt altijd aangepast op jouw huidtype en wensen. Een huidadvies behoort daarbij altijd tot de mogelijkheden.