Kom genieten

Bij Schoonheidssalon Aphrodite kun je kiezen uit een assortiment aan beautybehandelingen. Mijn specialisaties zijn gezichtsbehandelingen, waxen en (bruids)make-up. Twijfel je over welke behandeling geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact op, zodat we samen je wensen kunnen bespreken en kunnen kijken naar wat ik voor jou kan betekenen.

Sfeer
Video

Afspraak maken

Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Aphrodite wordt afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Hierbij kun je naar keuze een ontspannende gezichtsmassage, hals- of oogpakking toevoegen. Wanneer je huidconditie beïnvloed is door de seizoensveranderingen adviseer ik de seizoensbehandeling. Een heerlijke ontspannende behandeling die afgestemd is op de behoeften die de huid per seizoen heeft. Mannen, ook jullie zijn van harte welkom en kunnen kiezen voor de gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid.

Afspraak maken

Waxing vrouw

Heb jij last van roodheid, irritatie of puistjes na het scheren? Het resultaat van scheren laat vaak te wensen over. Je kunt diezelfde avond alweer stoppels voelen opkomen. Als je last hebt van irritatie na het scheren, dan is waxen de oplossing voor jou. Omdat we tijdens het waxen de haren met de volledige haarwortel verwijderen geniet je zo’n 6-8 weken van een gladde huid. Je zult ook merken dat de haartjes die teruggroeien zachter aanvoelen en je wekenlang een mooie, gladde huid hebt.

Afspraak maken

Waxing man

Tegenwoordig laten ook veel mannen specifieke lichaamsdelen, zoals de buik, rug, armen of borst waxen. Waxen is een techniek waarbij het haar snel en effectief wordt verwijderd en je wekenlang kan genieten van een zijdezachte huid zonder ongewenste haargroei. Bij overmatige haargroei kan je ook meer last ervaren van zweten en de geur die dit met zich meebrengt. De eerste keer kan de harsbehandeling wat oncomfortabel voelen, maar met de juiste technieken is het een snelle behandeling. Elke daaropvolgende waxbehandeling zal als minder onprettig worden ervaren omdat de haren steeds dunner en fijner terug zullen komen.

Afspraak maken

Make-up

Make-up zie ik als een tool om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en te accentueren. We kunnen je ogen laten stralen, je gezicht mooie contouren geven en je lippen accentueren. Een mooie make-up look geeft zelfvertrouwen en dat zie je aan je uitstraling. Heb je een feestje of een speciale gelegenheid? Met een make-up behandeling geef ik je een prachtige make-up look die helemaal aansluit bij jouw wensen. Kies voor een touch-up, dag- of avondmake-up.

Afspraak maken

Bruidsmake-up

Op je trouwdag wil je je op je allermooist voelen. Een bruidsmake-up moet een verlengstuk zijn van wie jij bent én je het gevoel geven dat je de mooiste vrouw op aarde bent. Hoe mooier jij je voelt, hoe meer je dit zal uitstralen en hoe meer je kunt genieten van deze bijzondere en liefdevolle dag. Voorafgaand aan jouw trouwdag vindt er een proef make-up plaats. Tijdens deze afspraak bespreken we uitvoerig jouw wensen en breng ik op basis daarvan de bruidsmake-up aan. Daarnaast bespreken we de dagindeling van jouw speciale dag en we bespreken waarin ik je eventueel nog meer kan ondersteunen.

Afspraak maken

Resultaten bruidsmake-up